"Profesjonell , interessert , grundig og fleksibel. Rimelig og rask levering!"

-OLE KRISTIAN LILLEMOEN, OPPDALN

"Anbefaler Hammer på det varmeste. flink, profesjonell og ikke minst likandes"

-LENA RYHAGEN, JEVNAKER

"Vi er veldig fornøyd med takseringen av huset vårt. Eivind er grundig og nøyaktig. Anbefaler han gjerne til andre som skal taksere hus og eiendom."

-KENNETH RIDDERVOLD, TYRISTRAND


"Bra service. Profesjonell, fleksibel, grundig. Kan trygt anbefale Hammer takst"

NINA MICHELLE WESTHAGEN LÆHREN, GRAN

"Utmerket service. Vi ble veldig fornøyd. Kan anbefales på det sterkeste"

-HENNING BORGLI, BRANDBU

"Eivind gjorde en god jobb vedrørende verdi og lånetakst på boligen min. Han er en seriøs og nøye fagmann som er tydelig engasjert i sitt fagfelt, og jeg vil trygt anbefale han videre. Presist og raskt levert!"

-KJETIL HIDEM, BRANDBU


"Eivind Hammer oppleves som en fagperson som kan tilby god service og er engasjert i sitt arbeid. Jeg kan anbefale han på det sterkeste og satte stor pris på hans arbeid."

- MARIANNE HALVORSEN

"Fikk taksert mitt hus av Hammertakst høsten 2015. Servicen var upåklagelig. Taksten ble gjort grundig og takstpapirene var ferdig kort tid etter. Jeg har bare god erfaring med Hammertakst."

-UNNI HOLM, GRUA

"Jeg benyttet Hammer takst for taksering og utarbeidelse av boligsalgsrapport til min enebolig. Hammer takst opptrådte serviceinnstilt og pålitelig. Han leverte takst og boligsalgsrapport til avtalt tid, og var nøyaktig i sitt arbeid. Jeg kan trygt anbefale han videre. "

-TOM ANDRÈ ISTAD, GRAN

"I forbindelse med salg av bolig våren 2015 utførte takstmann Eivind Hammer en boligrapport på oppdrag fra meg. Hammer viste god service ved å være fleksibel med tanke på tidspunkt for oppdraget. Han leverte rapporten i henhold til avtalt tidspunkt og pris. Og rapporten var kvalitetsmessig på et absolutt tilfredsstillende nivå. "

-OVE GUDDAL, GRUA
"Tusen takk for flott service sommer 2015. Når alt sto på hode og de fleste hadde tatt sommerferie , og vi ønsket å selge eiendommen, kom du og ordnet dette på eftan. Eivind kan anbefales på det sterkeste. Rolig og behagelig person som kan sitt fag. Mitt inntrykk etter og ha hatt besøk av ham var en ærlig og oppriktig fagmann rundt eiendom og takst. Ønsker deg en fin 2016 og videre i Hammer Takst"

- BJØRN, JAREN


"Takk for imøtekommende rask og god service."

-BJØRN ROBERT BJERKÅS, LUNNER

Kart over noen av mine utførte oppdrag